Beograd - Kaluđerica

Beograd - Kaluđerica

U prodaji su stanovi u novogradnji površina od 47m2-65m2 (završetak radova decembar 2024).
Zgrada je u izgradnji sa urednom građevinskom dozvolom i svom pratećom dokumentacijom.

Veoma visok kvalitet završnih radova. Zgrada je moderna i na odličnoj lokaciji.

Vidi stanove u ponudi
Stanovi u izgradnji - TOP lokacija - Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja - Novogradnja - TOP lokacija

Na izuzetnoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, u blizini opštine i Vrnjačkih termi prodajemo stanove u izgradnji, manjih kvadratura  i izuzetno lepo koncipiranog rasporeda prostorija.
Vidi stanove u ponudi
Novogradnja-Vrnjačka Banja

Stambeni kompleks - Centar

Idealno rešenje svih Vaših zahteva povodom kupovine stana na jednoj od najtraženijih lokacija u Vrnjačkoj Banji. Kompleks koji se sastoji od tri zgrade nalazi se u neposrednoj blizini pijace i Osnovne škole na mestu bez prometa i buke a na samo 300 metara od samog centra Vrnjačke Banje.

Vidi stanove u ponudi
Stambeni komplekas

Stambeni kompleks "Panorama"

Jedinstven pogled , miris borova i prelepe terase cine ove stanove posebnim. Ukoliko želite mir i tišinu a nedaleko od svih dešavanja ovo su prave nekretnine za Vas!!!

Vidi stanove u ponudi
Stanovi u izgradnji - Snežnik

Aqua Park - Novogradnja

Stambeni objekat smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje a nadomak prepoznatljivih Banjskih lokacija, u blizini budućeg akva parka i komleksa "Pegaz".

Vidi stanove u ponudi
Stambeni komplekas

Stambeni kompleks "Buket"

Kompleks se nalazi na svega 270m, odnosno tri minuta hoda od nove banjske atrakcije – Aqua parka. U blizini su osnovna škola i vrtić, prodavnica, a na pešačkoj udaljenosti se nalazi centar Vrnjačke Banje, čuvena Promenada i Most ljubavi.
Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumeva promenu na bolje koje donosi život u kući sa dvorištem, projektovali smo i idilične stanove u prizemlju koji Vam nude uživanje kakvo zaslužujete.
Vidi stanove u ponudi