Novogradnja-Vrnjačka Banja

Stambeni kompleks - Centar

Idealno rešenje svih Vaših zahteva povodom kupovine stana na jednoj od najtraženijih lokacija u Vrnjačkoj Banji. Kompleks koji se sastoji od tri zgrade nalazi se u neposrednoj blizini pijace i Osnovne škole na mestu bez prometa i buke a na samo 300 metara od samog centra Vrnjačke Banje.

Vidi stanove u ponudi
Stanovi u izgradnji - Snežnik

Apartmani Snežnik

Na jednoj od najlepših lokacija u Vrnjačkoj Banji, prodajemo stanove koji su pažljivo projektovani i grade se po najnovijim standardima sigurnosti i kvaliteta. Stambeni prostor kvadrature od: 35m2; 37m2; 42m2; 44m2; 47m2; 68m2.
Rok završetka je 02.11.2022. godine.
Vidi stanove u ponudi
Stambeni komplekas

Stambeni kompleks "Buket"

Kompleks se nalazi na svega 270m, odnosno tri minuta hoda od nove banjske atrakcije – Aqua parka. U blizini su osnovna škola i vrtić, prodavnica, a na pešačkoj udaljenosti se nalazi centar Vrnjačke Banje, čuvena Promenada i Most ljubavi.
Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumeva promenu na bolje koje donosi život u kući sa dvorištem, projektovali smo i idilične stanove u prizemlju koji Vam nude uživanje kakvo zaslužujete.
Vidi stanove u ponudi
Stanovi u izgradnji - TOP lokacija - Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja - Novogradnja - TOP lokacija

Na izuzetnoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, u blizini opštine i Vrnjačkih termi prodajemo stanove u izgradnji, manjih kvadratura  i izuzetno lepo koncipiranog rasporeda prostorija.
Vidi stanove u ponudi
Stanovi u izgradnji - Snežnik

Aqua Park - Novogradnja

Stambeni objekat smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje a nadomak prepoznatljivih Banjskih lokacija, u blizini budućeg akva parka i komleksa "Pegaz".

Vidi stanove u ponudi
Plac na prodaju